KinoSilmä #61: The Hurt Avatar

Lataa Ohjelma (MP3)

Oscar-teemoihin palataan tämänkin kerran KinoSilmässä kun käsittelyyn nousevat tämän vuoden akatemiakilvan suurimmat kilpakummpanit. Käsittelyssä siis James Cameronin naurettavia summia tuottanut vuoden 2009 Avatar ja kaikkien aikojen vähiten katsottu paras elokuva The Hurt Locker, vuodelta 2008..

Linkit:
Avatar (Wikipedia)
Avatar (IMDb)
The Hurt Locker (Wikipedia)
The Hurt Locker (IMDb)

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilmä #61: The Hurt Avatar

  1. tts

    Tyhjentävästi puhuttu Avattaresta! Kävin itse katsomassa leffan lähinnä siksi, että tuli testattua 3D-lasit (raskaat olivat). Se oli yllätys, että sali oli lähes täysi, vaikka elokuva oli ollut ohjelmistossa jo ties kuinka kauan. Salin täyttö ja tyhjeneminen kestivät muuten tosi pitkään lasien takia. Kömpelö systeemi. Tiedä sitten, hankkivatko ihmiset omat lasit, jos 3D yleistyy.

    Epäilen, tuleeko Hurt Lockeria katsottua, mutta mukava kuulla, että Oscar meni oikeaan osoitteeseen.

  2. Tpi

    En kuunnellut tätä kuin Avatar-osuuden – Hurt Lockeria kun en ole katsellut, ja Avatarista ainakin tuli ”riittävästi” spoilereita.
    Omasta mielestäni 3d on erittäin huono idea. Minun silmissäni tavallinenkin elokuva pyrkii olemaan nykivä, ja 3d nykii kaiken liikkuvan osalta ihan tolkuttomasti. Kun kuvassa on jotain paikallaan olevaa, vaikutelma on hieno, mutta pelkkä kävely aiheuttaa tolkkuttoman hyppimisen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s