KinoSilmä #54: Harold Keaton

Lataa Ohjelma (MP3)

Mykkäkomedia nousee käsittelyn aiheeksi jaksossa, jossa käsittelemme niitä mykkäkomedian suuria mestareita, jotka eivät ole Charlie Chaplin. Käsittelyssä siis Buster Keaton, Harold Lloyd ja mykkäkomedian luonne ja maailma noin ylipäätään. Elokuvista haaviin tarttui Harold Lloydin maineikas Safety Last! vuodelta 1923 ja Buster Keatonin The Navigator seuraavalta vuodelta.

Linkit:
Safety Last! (Wikipedia)
Safety Last! (IMDb)
The Navigator (Wikipedia)
The Navigator (IMDb)
The Navigator (Internet Archive)

Bonusmainioutta:
Charlie Chaplin: The Adventurer (1917)

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilmä #54: Harold Keaton

  1. Keijo Örn (Körni)

    Kiitos taas mukavasta leffaturinasta. Olipa tällä kertaa mullekkin tutumpia leffoja.Lapsuudessa oli tosi kliffaa katsoa Zapea, Haroldia ja Busteria huimissa leffoissa. Teillä on tässä podcastissa ihan hyvä meininki. Henrik, ei ne leffojen suomenkieliset niin huonoja ole, kuin annat ymmärtää (vertaa esim. ruotsin tai muiden vastaavat ). Joskus mielestäni kuvaavampia, kuin alkuperäiset. Mutta jatkakaa ja kiitos näistäkin jaksoista.

  2. Kalza

    Hienoa taas kuulla leffojen lisäksi Keatonista, Chaplinista ja Lloydista henkilöinä, itselleni nämä kaverit ovat jääneet melkoisen tuntemattomiksi. Lloydin ja Keatonin osalta leffojakaan ei ole paljoa nähtynä, pitää varmaan korjailla tilannetta jossain vaiheessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s