KinoSilmä #55: KinoSilmä Mielisairaalassa

Lataa Ohjelma (MP3)

KinoSilmässä käsitellään jälleen elokuvia(!). Tällä kertaa teemaksi nousivat mielisairaalaelokuvat ja käsitteltäviksi nousivat tositapahtumiin perustuva vuoden 1999 Girl, Interrupted ja harvinaisen epätodellisiin tapahtumiin perustuva Saibogujiman Kwenchana vuodelta 2006.

Linkit:
Girl, Interrupted (Wikipedia)
Girl, Interrupted (IMDb)
Saibogujiman Kwenchana (Wikipedia)
Saibogujiman Kwenchana (IMDb)

1 kommentti

Kategoria(t): Podcast

One response to “KinoSilmä #55: KinoSilmä Mielisairaalassa

  1. Kalza

    Harvinaisen sekavan kuuloinen tuo jälkimmäinen leffa, mutta ehkäpä senkin voisi katsella joskus kun eteen tulee 😀

    Girl, Interrupted on mullakin jonkinasteisia suosikkileffoja vaikkei siihen ultimaattiseen elokuvien parhaimmistoon kuulukaan. Kasin olen näemmä imdb:henkin lyönyt. Downtown-biisi on jäänyt hyvin voimakkaana leffasta mieleen, näin kun ei muutamaan vuoteen ole leffaa nähnyt niin tuo oli se eka juttu mikä päähän tuli. Hieno kohtaus 🙂 Tämä on Angelina Jolien selkeästi paras rooli niistä leffoista mitä olen nähnyt, kyllä tällä oikeastikin vähintäänkin ehdokkuuden Oscariin ansaitsee, jollei voittoakin.. Mutta Oscarit tosiaan on mitä on, ja mullekin se on melko sama kuka on voittanut mitäkin. Ei se mun elokuvanautintoon vaikuta millään tavalla 🙂

    KinoSilmän kuuntelijakunta on muuten levittäytynyt jo av. Blasco Ibañezin lähimaastoihin, Juha tietänee missä mennään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s