KinoSilma #140: The Sound of Moulin Rouge!

Lataa Ohjelma (MP3) 220px-Sound_of_music215px-Moulin_rouge_poster

Mannut ja mantereet heräävät henkiin! Joskaan ei kylläkään sillä kauhuleffatavalla, vaan nyt puhutaan musikaaleista.

Linkit:

– The Sound of Music
– Moulin Rouge!

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilma #140: The Sound of Moulin Rouge!

  1. Kalza

    Ei se Henrikin mainitsema Ghost Bustersin ”pahis” ihan nyt kuitenkaan ole pahis sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänen ”ansiostaan” haamut kuitenkin pääsivät taas vapaaksi Haamujengin säiliöstä. Tämä kaveri siis kyseessä: http://ghostbusters.wikia.com/wiki/Walter_Peck

    Moulin Rougesta ostin joskus jonkun kalliin DVD-julkaisun ja ensimmäisen 20 minuutin jälkeen elokuva tuntui niin ärsyttävältä etten enää pystynyt jatkamaan. Jälkikäteen se piti kuitenkin katsoa sitten kokonaan kun siitä oli niin paljon maksanut, ja yllättyksekseni pidinkin siitä ja se on nykyään yksi suosikkimusikaaleistani. 🙂

    The Sound of Musicista satuin muuten juuri tilaamaan jonkun megaboksin kun sai vajaalla parillakympillä (http://ecx.images-amazon.com/images/I/91K2dMEK3hL._SL1500_.jpg). Vähän samoilla linjoilla että on aika pitkä eikä juoni ole kovin moniulotteinen, mutta kyllä musiikkiosuudet silti tuntuvat jollain tasolla toimivan. Nimikkokappale ainakin!

    Mainitsitte että jaksojen julkaisutahti voisi jatkossa olla hiukan tasaisempi, olen asiasta täysin samaa mieltä! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s