KinoSilmä #105: CandyRaiser

Lataa Ohjelma (MP3) 

Pahuus valtaa panelistien sielut heidän palatessaan pitkästä aikaa kauhuun!

Linkit:
Hellraiser (Wikipedia)
Hellraiser (IMDb)
Candyman (Wikipedia)
Candyman (IMDb)

1 kommentti

Kategoria(t): Podcast

One response to “KinoSilmä #105: CandyRaiser

  1. Esa

    En ole jaksoa vielä kuunnellut, mutta muistaakseni nämä olivat kyllä aika heikkoja esityksiä kauhuelokuviksi. Sen sijaan hyvinä kauhuelokuvina mieleeni ovat jääneet esimerkiksi se The slasher Halloween (1978), tyyliikkään tunnelmallinen Repulsion (1965) sillä mikään ei ole minusta niin pelottavaa kun ajatus hulluudesta, 28 päivää (2002) ja 28 viikkoa (2007) myöhemmin, jotka ovat uskomattoman vahvatunnelmaiset zombeilut, kiitos erityisesti musiikkiscoren, Ring (2002) tämä jenkkiversio on minusta alkuperäistä parempi ja toimivaa kauhua, The Descent (2005) toimii myös mainiosti, The Others (2001) edustaa myös jotenkin kovin tyylikästä ja tunnelmallista, joskaan ei erityisen pelottavaa kauhua ja samaan lokeroon laittaisin The Orphanagen (2007). Janghwa, Hongryeon – A tale of two sisters (2003) on yksi suurimpia aasialaiskauhun suosikkejani. Ja laitetaan tämän jonon viimeiseksi sitten todellinen klassikko Cannibal Holocaust (1980) kannibaalieksploitaatioleffojen kuningas ja genrensä ylivoimaisesti paras elokuva. Väkevä tunnelma, vahvoja kohtauksia, yhtenäinen tarina ja vieläpä yhteiskunnallista sanomaa.

    Kauhukomedia puolestaan on laji, josta en yleensä pidä, sillä nautin kauhuni kauhuna ja komediat komediana, mutta joskus siinäkin onnistutaan. Kuten esimerkiksi Otis (2008) mainio tunnelmainen mustakomedia naisia kaappaavasta sarjamurhaajasta ja Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006) ottaa mukavan tuoreen näkökulman sarjamurhaajiin,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s