KinoSilma #75: Kun Harry tapasi hautajaiset

Lataa ohjelma (MP3)

KinoSilmä ottaa tällä kertaa käsittelyyn yhden suuren yleisön suosimista elokuvagenreistä eli romanttiset komediat. Elokuvina ovat amerikkalaista osaamista edustava Kun Harry Tapasi Sallyn (1989) sekä brittiläisten ”Hugh Grant”-leffojen lähtölaukaus Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Erkki tuuraa Henrikiä vielä tämän jakson.

Linkit:

When Harry Met Sally…(IMDB)
When Harry Met Sally…(Wikipedia)
Four Weddings And A Funeral(IMDB)
Four Weddings And A Funeral(Wikipedia)

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilma #75: Kun Harry tapasi hautajaiset

 1. tpi

  Ihan hyvä jakso, mutta ehkä hiukan tavallistakin ”löysempi”, liikaa sivujuonteita. Ehkä hiukan tiiviimpiä jaksoja jatkossa, kiitos.
  Ei muuten tullut mieleen ottaa mukaan yhtään naista keskustelemaan romanttisista komedioista?

  • kinosilma

   Kiitos palautteesta. Ehkä näin, keskustelu jakson elokuvista jäi vähän turhan vähälle. Yritämme tiivistää jatkossa, totuus on kuitekin se, että joskus jaksoista vain tulee parempia ja joskus huonompia.

   Nyt ei tullut kyllä mieleen ottaa naiskeskustelijaa mukaan, mutta voimme kyllä tehdä niin jos joku on kiinnostunut osallistumaan. Keskustelijoiden haaliminen on vaikeampaa kuin luulisi. Vaimoni varmaan kyllä suostuisi, mutta hän ei pidä romanttisista komedioista ja hän ei ehkä haluaisi keskustella suomeksi. Erkin parempi puolisko on ollut mukana muissa ohjelmissa, joten ehkä hän voisi tulla joskus mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s