Lahjakortit kahdelle kuuntelijalle

Nyt kun puolen sataa jaksoa on tehty, KinoSilmä päätti palkita kaksi eniten palautetta lähettänyttä kuuntelijaa lahjakortein.Onnelliset voittajat ovat Kalza ja tts, onneksi olkoon! Teille lähtee 25€ lahjakortit Discshop.fi verkkokauppaan. Ottakaa yhteyttä niin pistämme lahjakortit tulemaan.

4 kommenttia

Kategoria(t): Uutisia

4 responses to “Lahjakortit kahdelle kuuntelijalle

 1. Kalza

  Kappas kappas, suurkiitokset!

  Viime aikoina on hiukan vähemmän tullut kirjoiteltua palautteita, pitää jatkossa koittaa hiukan tsempata sillä saralla. Ongelmana on lähinnä se, etten kuuntele jaksoja tietokoneella ja ehdin unohtamaan mieleen juolahtaneet kommentit siihen mennessä kun seuraavan kerran olen taas palautekanavien äärellä 🙂

  • kinosilma

   Minulla on ihan sama ongelma useiden podcastien suhteen. Useimmiten en kuuntele niitä tietokoneen ääressä, ja vaikka mielessä olisi ollut kuuntelu hetkellä monta asiaa jota olisin halunnut kommentoida, kun pääsen koneen ääreen niin mieli on ihan tyhjä.

 2. tts

  Kiitänpä vielä täälläkin: kiitos! Ystävällinen ele Kinosilmältä.

  Katselin juuri Discshopin valikoimaa. Leffan/TV-sarjan ostamisesta itselle onkin aikaa, taisi olla VHS-aikakautta se. Muille olen toki ostanut lahjaksi.

 3. Kalza

  Itse tilailin Moonlightingin nelos- ja vitoskauden, mutta niistä näemmä voi käyttää termiä ”jump the shark”. Oli ne kuitenkin ihan katsottavia eikä mennyt omia rahoja montaa euroa hukkaan 🙂

  Ykkös- ja kakkoskauden sisältävää boksia edelleenkin suosittelen kaikille, siinä on varsin hulppeaa menoa, ja kolmoskausikin on lähestulkoon yhtä laadukasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s