KinoSilmä #49: Elokuvapodcastit

Lataa Ohjelma (MP3)

Elämä ei voi toki olla pelkkää KinoSilmää, joten lienee syytä tutkailla mitä muilla elokuvapodcasteilla on tarjottavana kuuntelijoilleen.

Podcastit:
– Leffatykki
– Sumua Perjantaina
– Leffamoguli
– Mondo Movie
– Creative Screenwriting Magazine
– Filmspotting
– /Filmcast
– Film Weekly

3 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

3 responses to “KinoSilmä #49: Elokuvapodcastit

 1. tpi

  Kiitos podcast padcastista, taas kerran mielenkiintoinen ohjelma.
  Muutamia omia kommentteja: Leffatykkiä itse en kestä kuunnella, koska siinä on käsittämätön tapa soittaa jumputijumputi-mölymuusiikkia puheen taustalla. Miksi ehdoin tahdoin tehdä vaikeasti kuunneltavaa lähetystä?

  Filmspottingia tulee kuunnelltua, tosiaan siinä haittaa se, että puheena olevia elokuvia ei ole käytännössä koskaan ehtinyt nähdä (etenkin kun lähes kaiken katsoo dvd:ltä, ja vasta sitten kun levyt löytyvät alesta). Mutta vanhempia elokuvia käsittelevät osiot ovat enemmän kuin mielenkiintoisia, ja sieltä löytyy hyviä vinkkejä. (yhtenä vinkkinä: Wait Until Dark, http://www.imdb.com/title/tt0062467/ – ilmeisen unohdettu todella hieno Hitchcock tyylinen yhden huoneen/huoneiston jännäri).

  Laadukas brittipodcast joka jäi teiltä mainitsematta on ”Mark Kermode and Simon Mayo’s Film Reviews”, se on BBC:n tuotantoa, ja hyvin viihdyttävä ja tunnetulla BBC laadulla tehty.

 2. Kalza

  Viime aikoina on tullut aika heikosti kuunneltua muita podcasteja kuin Kinosilmää… Teillä on nykyään mukavan tiuha julkaisutahti niin ei tarvitse turhaan kajota muihin podcasteihin 😉

  Filmspottingia olen silloin tällöin kuunnellut, mutta vaikka ihan asiaa puhuvatkin niin ärsyttää se ainainen höpötys lahjoituksien antamisesta; gold member silver member sitä tätä lahjoita 10 taalaa niin saat arvan arvontaan jossa voit päättää mitä leffoja katsomme seuraavaksi jne. Paremman puutteessa ihan hyvää kuunneltavaa, mutta ei pitemmän päälle aiheuta minkäänlaista addiktiota. Vanhoja jaksoja ei myöskään jaksa kuunnella yhtään, koska siellä on aina niin paljon juttua ajankohtaisista leffoista ja kilpailusta yms.

  Smodcastia tulee myös kuunneltua kohtalaisen paljon. Smodcastin juontajina toimii ohjaaja-tuottaja -parivaljakko Kevin Smith – Scott Mosier. Aiheet ovat välillä aika kaukana leffoista ja jaksot välillä täyttä skeidaa, mutta joskus jutut ovat niin huikaisevan hauskoja ja sekavia että kyllä tätä edelleenkin tulee kuunneltua. Meno on ainakin kohtalaisen estotonta eikä mikään asia ole tabu…

 3. Tervehdys Kinosilmä! Nyt vasta pääsin kuuntelemaan jaksonne muista elokuvapodcasteista ja hyvinhän mielestäni mielipiteet osui kohdalleen. Varsinkin mogulin kohdalla.
  Itse Leffamogulista pitää vielä sanoa että liian pitkäksi venynyt kesätaukomme on päättynyt. Jutustelu jatkuu jälleen!
  Jatkakaa hyvää työtä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s