KinoSilmä #37: Palautteiden Paluu

Lataa Ohjelma (MP3)

Tämänkertaisessa ”kevyt”KinoSilmässä käymme läpi viimeisen muutaman kuukauden aikana tulleita palautteita, käymme läpi kuuntelijoiden suosikkisarjoja ja kerromme uusista interaktiivisista KinoSilmä-kanavista Twitterissä ja FaceBookissa.

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilmä #37: Palautteiden Paluu

 1. Kalza

  Ei se palautteiden vähyys siitä johdu että kuuntelijat teitä vihaavat, ehkä aina vaan ei ole mitään tärkeää sanottavaa. On kohtalaisen turhaa kirjoittaa joka jaksoon palautteeksi ”hyvä jakso, jatkakaa samaan malliin” jos ei muuta sanottavaa ole 🙂

  Erillinen palautejakso on parempi kuin se, että niitä palautteita luettaisiin aina lopussa tai alussa niihin mitenkään liittymättömien aiheiden ohessa, joten tehkää jatkossakin tällaisia!

  E.R.:ää ei näemmä tällä hetkellä ihan kympin kausihintaan irtoa, mutta suurin osa kausista näkyisi olevan postikulujen kanssa hitusen alle 10 puntaa eli ~11,5 euroa. Playssä pitää olla eurohinnat päällä että voi tilata Suomeen (siellä näkyi suurin osa kausista olevan 12,99e eli hitusen kalliimpia), muissa kannattaa pitää punnat valuuttana.

  http://www.thehut.com/
  http://www.zavvi.co.uk/
  http://www.play.com/

 2. Kiitos Das Boot -jakson palautteen palautteesta.

  Täsmennyksenä: Oscarien määrä ei ole minustakaan tärkeä vaan se, että faktoja ei tarvitsisi ”lähetyksen” aikana etsiskellä kuulijan odottaessa.

  Podcast on toki ilmaisumuotona kuulijalta kärsivällisyyttä vaativa. Informaatiota putoilee käytettyyn aikaan nähden hitaasti, ainakin lukemiseen verrattuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s