KinoSilmä #152: Night Visions, TROMA Entertainment

Lataa Ohjelma/Download (MP3) 220px-Toxic_avengerposter

Henrik ja Erkki sukeltavat totaalisesti Troma Entertainmentin maailmaan legendaarisen Lloyd Kaufmanin haastattelulla, elokuva-arvioilla ja näytösten Q&A-sessioilla. This is your recommended dosage of reel independence.

Linkit:
– TROMA Entertainment
– Lloyd Kaufman

4 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

4 responses to “KinoSilmä #152: Night Visions, TROMA Entertainment

 1. kalza13

  Ihan mahtava haastattelu, kiitos tästä!

 2. Jesse

  Good job! 🙂 Näitä kuuntelee mielellään. Olisiko mahdollista saada noita vanhoja jaksoja linjoille, kuten esimerkiksi Meidän Renny, Batman osa 1 ja 2, Sitcom, ym. Olen vasta löytänyt tämän podcastin ja nuo kiinnostaisi kovasti. Arvostaisin todella, tänks!

  • kinosilma

   Kiitos kommentista!

   Toinenkin kuuntelija kyseli juuri viime viikolla noista vanhoista jaksoista.
   Tarkoitus on saada kaikki jaksot kuunneltaviksi ja aiemmin näin olikin. Serveri muutoksen yhteydessä vanhoja jaksoja ei ole siirretty ja nyt nykyisellä serverillä tila on vähissä, joten yritämme löytää pikimmiten joko sopivan hintaisen lisäserverin tai jonkin muun ratkaisun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s