KinoSilmä #102: Maailma Loppuu x 2012

Lataa Ohjelma (MP3)

Niinhän siinä kävi, että koska on vuosi 2012, lieni vääjäämätöntä että nämä elokuvat tulevat KinoSilmän käsittelyyn. Kaikesta huolimatta.

Linkit:
2012 (Wikipedia)
2012 (IMDb)
2012: Doomsday (IMDb)

7 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

7 responses to “KinoSilmä #102: Maailma Loppuu x 2012

 1. Juha Torni

  Hienoa nähdä että podcasteja on alkanut tipahdella useammin pitkän tauon jälkeen.

  Minua jäi vaivaamaan jaksossa 99 mainitun Code Bluen järkyttävä loppuratkaisu. Elokuvaa ei ole saatavilla ja edes juonikuvauksia ei löydy riittävällä tarkkuudella, joten voisitteko kertoa mitä lopussa tapahtuu ettei mielikuvitus luo todellisuuttakin pahempia skenaarioita.

 2. Koska kyseessä tosiaan on sen verran kyseenalainen loppuskenaario, rikon hieman tiettyjä hyvän elokuvakriitikon periaatteita ja kerron mitä loppukohtaus sisältää. Joten…

  !!SPOILERIVAROITUS…SPOILERIVAROITUS…SPOILERIVAROITUS!!

  Loppukohtaus on erittäin graafinen väkivaltainen raiskaus, jossa sukuelimet heiluvat pornonomaisella läheisyydellä ja veri lentää. Lopuksi raiskauksen uhriksi joutunut päähenkilö tekee itsemurhan.

  Että sellaista kivaa hyvän mielen elokuvalle sopivaa sunnuntaiviihdettä… Olen edelleen hyvin hämmentynyt siitä mitä elokuvasta oikeastaan osaisin ajatella, koska tosiaan sitä edeltänyt puolitoistatuntinen oli lähes Nothing Personalin tasolle yltävää mestarillista elokuvataidetta, vaikkakin synkempi teemoiltaan ja käsittelyltäänhän se on läpikotaisin. Siinä ei kylläkään ole mitään mikä pohjustaisi tai valmistaisi niin hervottomaan loppurevittelyyn.

 3. Juha Torni

  Ahaa, no nyt ainakin selvisi miksi loppukohtausta ei löydy youtubesta..

  Kiitoksia vastauksesta. Vaikka loppu olikin kauhistuttava, se on kuitenkin määritelty toisin kuin mielikuvituksen epämääräiset koukerot.

 4. Wreckie

  Löysin podcastinne äskettäin ja esitän kiitokseni tuntien kiinnostavasta elokuvien analysoinnista joka on avannut itselleni monta elokuvaa aivan uudella tavalla.

  Animaatiota olette käsitelleet aiemmin mutta oletteko ajatelleet ehkä tehdä myös animeen keskittyvän jakson.

 5. Wreckie

  Tässä Iron Sky:n nähneenä suosittelisin k.o. elokuvan näkemistä. Fanipoikuus varmasti kyllä vaikuttaa mutta filmi tarjoaa myös vakavampia sävyjä. Ennakko arvostelut osuvat oikeaan joissakin elokuvan vioissa kuitenkaan en itse kokenut elokuvan olevan millaan lailla pitkästyttävä kokemus. Kyllä tämä sisällöltään voittaa Transformers:sit (vaikkei se paljoa vaatisikaan). Ehkä tässä yhden castin aihe vaikkapa ns. uuden aallon genre-elokuvat, tekijöiden haastatteluineen.

 6. jeejee

  2012 tuli telkkarista, olisi jäänyt kesken mutta tämän podcast-jakson vuoksi riuduin rainan lopputekesteihin saakka. En halunnut missata yhtähään käsiteltyä kohtaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s