KinoSilmä #93: The Little Are All Sunshine

Lataa Ohjelma (MP3)  

Indiehömppä on päivän sana KinoSilmässä kun käsittelyyn otetaan kaksi viimeaikojen huomioiduimpia indie-komediaelokuvia, joista löytyy yllättäviäkin yhtäläisyyksiä. Puheen innoittajina siis Little Miss Sunshine vuodelta 2006 ja The Kids Are All Right vuodelta 2010. Mutta siinä ei silti ole sitä biisiä!

Linkit:
Little Miss Sunshine (Wikipedia)
Little Miss Sunshine (IMDb)
The Kids Are All Right (Wikipedia)
The Kids Are All Right (IMDb)

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilmä #93: The Little Are All Sunshine

 1. MOguli

  Hei hyeenat! Tehkää lisää jaksoja. Näitähän kuuntelee nopeammin kuin mitä julkaisette. Olisiko muka paljon pyydetty, että saisitte edes yhden jakson ulos joka puolestoista tunti?

  Little miss sunshine tuli jokunen kuukausi sitten töllöstä. Tästä oli tietenkin kyseisen kanavan toimesta tehty pieni teaseri. Ja eiköhän siinä teaserissa esitetty kronologisesti kaikki elokuvan tapahtumat. Mukaan lukien tämän pikkutytön viimeinen tempaus. Miettikää, mitä tästä leffasta oikeasti jää käteen kun etukäteen paljastetaan sen omaperäisin osa eli loppu. Ihan tyhmää.

  Tulipa mieleen: City Island -nimisessä leffassa on hieman samankaltaista hullunkurista perhettä ja hyvin omaperäisiä ratkaisuja. Onkohan kumpikaan nähnyt? Saako toivoa? No toivon kuitenkin: katsokaa se ja arvostelkaa joskus.

  • kinosilma

   Kiitos kommentista. Elokuvien mainonta voi tosiaan joskus olla aika hazardia elokuvan kannalta, vaikka ei tule nyt mitään omaa esimerkkiä mieleen. Elokuvien nimien suomennuksissakin on joskus ollut samaa vikaa niin kuin esimerkiksi Shawshank Redemption elokuvan suomennos. Olkoonkin ettei se minun elokuvakokemusta pilannut, kun en ollut nimeen kiinnittänyt mitään huomiota. Toisaalta elokuvakokemuksen voi myös pilata toistamalla liiaksi samaa kaavaa. Tästä hyvä esimerkki on M. Night Shyamalanin elokuvat, joista miettii jo hyvissä ajoin, että mikäköhän on se suuri twisti tässä elokuvassa. Toisaalta hän on kyllä pilannut uusimmat elokuvansa myös surkeilla käsikirjoituksilla.

   Ja toiveita saa toki esittää, emme lupaa niitä toteuttaa, mutta pyrimme siihen mahdollisuuksien mukaan. Ei ole ainakaan minulle tuttu elokuva tuo ennestään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s