KinoSilmä #79: Rakkautta & Anarkiaa 2010, Osa 3

Lataa Ohjelma (MP3)

Vielä kerran palaamme Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin tunnelmiin ja vihdoin mukaan liittyy myös Juha. Festivaali on nähty ja elokuvia sulateltu, joten on aika vetää yhteen tarjonta yhteisesti ja keskustella myös muusta ajankohtaisesta elokuviin liittyvistä tapahtumista. Lisäksi Juha kertoo hieman näkemästään elokuvasta Miesten Vuoro.

Festivaalikohokohdat:
– Nothing Personal
– Cairo Time
– The Tree
– L’illusionniste
– Benda Bilili!

2 kommenttia

Kategoria(t): Podcast

2 responses to “KinoSilmä #79: Rakkautta & Anarkiaa 2010, Osa 3

 1. S

  Hei,

  näin ihan sivuhuomautuksena (varsinaisen palautteen jätän palaute-jakson kohdalle):

  missä kaupungissa on Henrik on käynyt katsomassa elokuvia, jos Helsingin yleisö on kaikista pahin? Omasta mielestäni noissa minkä tahansa isojen monisalisten teatterien perusyleisö on melko karmivaa, jos tarkastellaan perusleffoja. Ja on toki Orionissakin välillä ollut törkeää käytöstä, mutta onneksi vielä aika harvakseltaan.

  Elokuvateattereista puheen ollen, Kino Tulio on se Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (ent. SEA, Suomen elokuva-arkisto) ilmeisemmin jossain R&A-näytöksissä ollut huipputeatteri. Itse en on vielä siellä mitään nähnyt, mutta ilmeisemmin siellä tulee olemaan myös jotain näytöksiä Orionin näytösten ohessa: http://www.kava.fi/kinotulio

 2. S

  Lisukkeena vielä edelliseen: Gloria elokuvateatterina on toiminut viimeksi vuonna 1995, sen lähellä on lastenelokuvateatteri Diana, mutta kumpikaan ei ole R&A:n käytössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s