KinoSilmä #57: Kill Quentin Vols. 1 & 2

Lataa Ohjelma (MP3)

KinoSilmässä on jälleen mammuttijakson aika, kun paneelin hampaisiin päätyy suosittu ohjaaja Quentin Tarantino elokuvallisine tuotantoineen. Ohjaajan koko elämäntyö käydään hieman tiettyjä elokuvia painottaen läpi, ja tulette huomaamaan että mielipiteet jakava ohjaaja jakaa mielipiteet myös ohjelman tekijöiden keskuudessa. Paneelia täydentää Lankapuhelimen Erkki Mervaala.

Linkit:
Quentin Tarantino (Wikipedia)
Quentin Tarantino (IMDb)

1 kommentti

Kategoria(t): Podcast

One response to “KinoSilmä #57: Kill Quentin Vols. 1 & 2

  1. Miika Ullakko

    Hei! Kerrankin joku elokuvadiggari joka ei tykkää Pulp Fictionista. Olen ihmetellyt juuri samoja asioita kuin Henrik. Usein olen pitänyt mielipiteet itselläni kun tuppaan muutenkin olemaan semmonen vastarannan kiiski. Kerran elokuvafestareilla rohkenin kertoa, että lopetin Citizen Kanen katsomisen kesken. Eräs nainen haukkui minut ja koko sukupolveni maanrakoon ja oli käydä kurkkuuni kiinni. Siis kirjaimellisesti.

    Hyvä show…Olen kohta kuunnellut kaikki jaksonne, kun tietokoneella taloja piirtäessä (opiskelen taas arkkitehtuuria) aikaa kuluu ja olen todennut, että en pysty kuuntelemaan yhtäkään kaupallista radiokanavaa. Joskus ryhmätöitä tehdessä on koko ryhmä joutunut kuuntelemaan jorinoitanne, kun mulle ei oo sattunut kuulokkeita mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s