KinoSilmä jakaa kolme Godard-elokuvaa

KinoSilmän kilpailuraati päätti antaa vielä pari viikkoa lisäaikaa jo vuoden verran velloneelle neljännen jakson Svankmeyer-aiheiselle kilpailulle. Vastauksia odotetaan edelleen myös uusimman jakson festari-aiheiseen kilpailuun. 

Aikaisemmista tiedoista poiketen on päätetty, että palkinnoiksi jaetaan kolme Godard-elokuvaa, jotka ovat: Alphaville, Hullu Pierrot ja Made in U.S.A. Nämä elokuvat jaetaan juuri tuossa järjestyksessä, niin että ensimmäisen voittaa neljännen jakson kilpailusta, toisen viidennen ja kolmannen tulevasta kuudennen jakson kilpailusta. Joten pistäkäähän vastauksia tulemaan.

 

 

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uutisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s